Podcast Zoeker

Wijs, de podcast

Wijs, de podcast

Maatschappij & Cultuur  |  7 afleveringen

Inspiratie voor het leven

Wijs, de podcast - 1 jaar Corona: Met zes in klein appartementjeLuister  

Eén jaar Corona. Het virus hield ons leven 12 maanden in bedwang, maar wat hebben we nu geleerd van één jaar vol mondmaskers, alcoholgel en lockdowns? “Blijf in uw kot”, met die woorden ging ons land vorig jaar voor het eerst in lockdown. Maar dat was niet voor iedereen even gemakkelijk, want…

Wijs, de podcast - 1 jaar Corona: In comaLuister  

Walter van Peel was één van de eerste coronapatiënten van ons land. Voor hij zelf goed en wel besefte dat hij het virus had, werd hij in een coma gebracht.

Wijs, de podcast - 1 jaar Corona: Ondernemers in crisisLuister  

De horeca en de evenementensector heeft het als gevolg van corona de voorbije maanden hard te verduren gekregen. Heel wat mensen leven nu al een jaar in financiële onzekerheid. Tom is toeleverancier in de eventsector, Marc is uitbater van een wellness-center en Karim een cafébaas, zij beleefde…

Wijs, de podcast: Hoe overleef je een affaire?Luister  

Karolien Debecker praat met schrijfster Saskia De Coster. Zij zag haar relatie stranden na een affaire. Hoe ga je dan verder? Seksuologe Sybille Vanweehaeghe en Radio 2-luisteraars delen hun ervaringen.

Wijs, de podcast: Hoe overleef je een scheiding?Luister  

Karolien Debecker praat met actrice Joke Devynck over haar scheiding, Seksuologe Sybille Vanweehaeghe en Radio 2-luisteraars delen hun ervaringen.

Wijs, de podcast: Hoe overleef je een lange relatie?Luister  

Karolien Debecker trekt op onderzoek want hoe zorg je ervoor dat je relatie stand houdt. Met getuigenissen van Luc Appermont en Bart Kaëll, Radio 2-luisteraars en Seksuologe Sybille Vanweehaeghe.

Wijs, inspiratie voor het levenLuister  

Wijs, inspiratie voor het leven